Natuurgeneeskundige praktijk Kampanula

Een natuurlijke ondersteuning ter verbetering van het welzijn van de mens.

Een natuurlijke ondersteuning ter verbetering van het welzijn van de mens.


Zware Hersenschudding

Brenda kende ik van de Light Spirit Beurs en had een goede magie om haar heen hangen.

Dus toen ik van vakantie terugkwam met een zware hersenschudding ging ik mezelf afvragen wie behalve twee anderen mij zou kunnenhelpen.

Een huisarts heb ik niet want daar geloof ik als therapeut niet meer in tenzij ik mijn been breek en ook de acupunctuur viel af, maar Brenda verscheen voor mijn geestesoog.

Ook al is het ruim een uur rijden zonder file, ik maakte afspraken met haar. In het begin kon ik bijna niet op mijn benen staan bij het in balans zetten, maar na enkele keren lukte het wel. Een tussenoplossing opeen stoel was snel gevonden en na het eerste deel mocht ik op de behandeltafelliggen.

Ze legde haar handen en vooral haar vingers heel professioneel op bepaalde plekken zonder te drukken en haar behandeling begon te werken. Door te voelen en te ervaren ontdekte is dat er op veel plekken oude, zeer oude energie zat (b.v. koud, pijnlijk, onrust).Na enkele behandelingen ging het steeds beter met me en kwammijn vrolijke innerlijke kind weer om de hoek kijken en kon ik soms huppelend de deur uit. Uiteindelijk heeft ze naast mijn hoofd en mijn wervelkolom ook andere plekken behandeld zoals bloedsomloop, spijsverteringsstelsel, ademhalingsstelsel en mijn ogen. Gebieden die ook wel enige aandacht konden gebruiken. Het is onvoorstelbaar dat haar handen op mij zoveel effectkunnen sorteren. Alles ging steeds beter stromen (energie moet stromen in je lichaam en dan loopt alles op rolletjes) en uiteindelijk kon ik weer zelf bij mijn eigen energie komen. Iets wat voorheen - door de bijna fatale klap - onmogelijk was geworden.

Ik ga beslist af en toe nog bij haar langs voor een behandeling om alles in goede conditie te houden.

Ik kan deze behandeling beslist aanbevelen.

Pauline uit Apeldoorn