Natuurgeneeskundige praktijk Kampanula

Een natuurlijke ondersteuning ter verbetering van het welzijn van de mens.

Een natuurlijke ondersteuning ter verbetering van het welzijn van de mens.


Tennisarm

Aanbeveling Marleen voor Brenda,

Brenda heb ik leren kennen tijdens mijn Voetreflex Plusopleiding bij Total Health. Brenda was 'proefpersoon' voor mijn behandelverslag.

Het was heel fijn om haar te behandelen en om een stukje mee te lopen in haar leven.

We waren elkaar even uit het oog verloren totdat zij mij een berichtje stuurde en onder andere over Regenesis vertelde.

Ze vertelde het leuk te vinden om mij hieraan te laten snuffelen. Nou, dat kwam goed uit. Ik had al een paar weken erge last van mijn rechter arm, het leek op een tennisarm/rsi arm en dat werd eerder slechter dan beter. Als Pedicure en aankomend Voetreflextherapeut kon en kan ik dat natuurlijk niet gebruiken.

Verder ben ik erg nieuwsgierig naar alternatieve geneeswijze. Ik was dus erg blij dat dit op mijn pad kwam en gelukkig konden we al snel een afspraak maken.

Brenda heeft mij twee keer behandeld. Tijdens de eerste behandeling voelde ik rond mijn opkomende tennisarm /rsi arm kou, warmte en wind. Ook heel veel energieverplaatsing. Ik voelde normaal geen pijn bij rust maar nu kreeg ik zo af en toe een scherpe steek door mijn elleboog.

De warmte door Brenda's handen voelde zeer prettig.

De behandeling vond ik zeer ontspannend. Mijn arm voelde die avond en de dagen erna rustiger. De pijn kwam wel wat terug maar ik had er inmiddels vertrouwen in dat met de inspanningen van Brenda deze pijn zou verdwijnen.

De week erna hadden we weer een afspraak en er volgde weer een fijne behandeling.

Mijn arm voelde na de behandeling nog prettiger aan. De pijn kwam wel weer wat terug na een aantal dagen maar al met al voelde het echt wederom beter.

Helaas kon ik de weken erna niet afspreken maar na verloop van een aantal weken werd de pijn minder en minder en uiteindelijk verdween de pijn.

Het is er nog steeds niet van gekomen om af te spreken maar het is nu drie maanden later en mijn arm geeft nog steeds geen problemen.

Hier ben ik Brenda erg dankbaar voor!

Brenda is een warme persoonlijkheid, stelt je op je gemak en is zorgzaam. Verder neemt ze haar vak serieus, heeft ze verstand van zaken en kan goed uitleggen wat ze doet en gaat doen. Hiervoor neemt ze ruim de tijd.

Ik wil Brenda dus graag aanbevelen en zal zelf weer terugkomen als ik weer een klacht heb.

Groetjes, Marleen uit Hilversum,