Natuurgeneeskundige praktijk Kampanula

Een natuurlijke ondersteuning ter verbetering van het welzijn van de mens.

Een natuurlijke ondersteuning ter verbetering van het welzijn van de mens.


Recensies

Ervaringen met Regenesis-Healing

In de natuurgeneeskundige praktijk Kampanula kunt u terecht voor een natuurgeneeskundige behandeling Regenesis Healing en Magnesium Therapie. Voor uitgebreide informatie over Regenesis Healing en mijn manier van werken vindt u op deze website.

Ervaringen

Magnesium voetenbad Werkzaam?

Elke dinsdag als er bijna geen regen in de weersverwachting wordt gemeld, is mijn wandeldag met een groep van 4 tot 8 personen en wandelen

we zo'n 15 á 20 kilometer. Vaak had ik na thuiskomst pijn in mijn knieën......"Lees hier de hele recensie"

B. Boodt , Ex- Apotheker

Bussum

Hooikoorts, houding en geestelijke ondersteuning

“Lieve Brenda,

Voordat ik aan de recensie begin, wil ik je eerst zeggen hoe vreselijk knap ik t vind hoe je aan de slag bent. Met zoveel energie en inspiratie. Je staat op markten en beurzen, je actie in de Uitwijk laatst in november. Zo goed hoe je dat aanpakt. Ik kan daar nog zoveel van leren. Vandaar je nog vaak zomaar 'langskomt'. Dan de recensie....... Lees hier de hele recensie

C.

Bussum

Rug-en knieklachten

“Voor de hinderlijke vermoeidheid en pijn als restanten na een rug- en later ook een knieoperatie heb ik van Brenda Griek REGENESIS HEALING THERAPIE ontvangen,........

Lees hier de hele recensie

J. de W.

Weesp

Moeilijke Stoelgang

Na vaak last van mijn darmen en moeilijke stoelgang te hebben ben ik bij Brenda terecht gekomen. Zij heeft me 4 behandelingen gegeven."Eerst was ik nogal sceptisch maar echt ongelofelijk ……

Lees hier de hele recensie“

T.

Bussum

Nekklachten en Stijve Spieren

Ik heb Brenda en haar man leren kennen toen mijn man en ik hun zeilboot kochten. Brenda vroeg me of ik last van mijn nek had ,terwijl ik niet het idee had dat mensen dat aan mij konden zien. Ze vroeg me eens langs te komen voor een behandeling. Ik gaf aan dat ik niet zweverig was en dus niet geloofde in zo'n behandeling. Dat was ook volgens haar niet nodig.

Ik ben gegaan, met in mijn achterhoofd "Baat het niet, het schaadt ook niet." Tijdens de behandeling begon ik te ......

……Lees hier de hele recensie

Edith,

Leerdam

Overgangsklachten en opvliegers

Maanden lang heb ik last gehad van de nachtelijke opvliegers en enorme zweetaanvallen…..Lees hier de hele recensie

Sabine,

Bussum

Verschoven Wervels

Beste Brenda,

Nog even kort een terugmelding van de resultaten n.a.v. jouw Healing: Tijdens de Healing schoof een van mijn onder wervels weer op zijn plaats. De volgende dag tijdens het uitvoeren van een Healing verstijfde mijn nek en in de beweging schoof mijn draaier……Lees hier de hele recensie

John,

Onrustige benen, slapeloosheid en benauwdheid

Enkele maanden geleden is mijn moeder behandeld met Regenesis Healing en op advies van Brenda gestart met het nemen van Magnesium…....Lees hier de hele recensie.

Letitia,

Hilversum

Nek verdraaid en Enkel verzwikt

Als Brenda mij behandelt dat is zo'n zachte energie en zo liefdevol voelt dat aan. En ze voelt mij goed aan ook in mijn bewegingen gaat ze mee in de flow! Mijn complimenten zoals deze behandeling is gegaan, ik voel me weer herboren. Mijn enkel was verzwikt en nek verdraaid ........Lees hier de hele recensie

J.

Loosdrecht

Burn-Out

Ervaring bij Brenda.

Door mijn collega kwam ik in aanraking met Regenesis Healing, ik had al zoveel therapieën geprobeerd maar kwam geen steek verder. Ik was een beetje radeloos omdat ik al twee jaar met een Burn-out liep. Mijn collega had Brenda aangeraden. Omdat ze er zelf zoveel baat bij had. Ik heb........Lees hier de hele recensie."

Alie

uit Amsterdam

Nekklachten en Moeheid

Aanbeveling van B. voor Brenda.

Amsterdam,

Brenda, heb ik in september 2013 leren kennen toen ze in de tandartsenpraktijk kwam werken. Ik had meteen een klik met haar en ik vind haar een zorgzame, spontane, gezellige en een hardwerkende tandartsassistente. Ze is zeer intelligent en pakt alles zeer snel op wat ze ziet en leert, ze is een snelle leerling, leergierig. Maar toch niet happy in haar werk..........Lees hier de hele recensie.

B

Amsterdam

Moeheid, zweten en slapeloosheid

Aanbeveling van Natascha Bussum,

Brenda heeft mij verteld wat ze deed en dat wilde ik wel proberen. Ik had zoiets baad het niet, dan schaad het ook niet. Ik ben twee keer bij haar geweest en tot mijn verbazing begon ik 's nachts weer..........Lees hier de hele recensie"

Natascha

Bussum

Trauma's en verdriet

Brenda heeft mij geholpen om trauma’s en verdriet die vast zaten in mijn lichaam los te laten. Ik heb wel het een en ander aan trauma’s meemaakt en merkte dat mijn lichaam dat vast houdt, het slaat die energie als ware op. Bevroren energie noemen ze dat wel. De pijn en het verdriet gaat in je lichaam zitten, waardoor je lichaam niet meer zo goed kan functioneren als daar voor. Ik had een pijnlijke rug en mijn voeten stonden niet goed omdat ik dat ‘vast hield’.

Brenda zorgde er voor dat mijn lichaam.............Lees hier de hele recensie."

Bert

uit Tienhoven

Stoppen met Roken en meteen Afvallen

Dankzij Regenesis Healing ben ik van de ene dag op de andere in 2013 gestopt met roken, dat ging met gemak. Het was heel vreemd toen ik een sigaret opstak werd ik vreselijk misselijk en kreeg krampen in mijn maag. Ik heb het drie keer geprobeerd om een sigaret te roken, elke keer werd ik misselijk en dat was ik zat. Ik heb tot aan de dag vandaag 2020 nooit meer een sigaret aangeraakt .......... Lees hier de hele recensie.

B.

Bussum

Onrust in Hoofd en Lichaam

De Regenesis Healing bij Brenda ervaar ik als heel bijzonder. Als ik binnenkom, dan weet ik nog niet met welk nieuw inzichten welke ervaring ik naar buiten zal gaan. Elke keer is anders, elke keer is waardevol. Zowel fysiek als mentaal heb ik veel aan de Healing. Er ontstaat vrijheid, ontspanning en ruimte in mijn lijf en hoofd.........Lees hier de hele recensie"

Liefs Elleke

Amsterdam

Algehele ontspanning

Als eerste nogmaals bedankt voor de behandeling gisteren.

Het had fysiek wel een behoorlijke uitwerking op me merkte ik.

Maar dat was juist goed om te merken zodat ik weet dat er echt wat gebeurd.

Liefs Debby

Uit Bussum

Stress, minderwaardigheidsgevoel en depressie

Hoi Brenda,

Ik wil je nog even bedanken voor vandaag, niet alleen voor de behandeling maar vooral ook voor al je positieve meedenken en adviezen en ook al zei ik dat doe ik al, dan kwam je met nog meer waardevolle tips, echt super lief en heel fijn.

En voor de positieve resultaat!

S.

Uit Almere

Manisch Depressiviteit

Een goede vriend van mij was jaren depressief, heeft zelfs

op een gegeven moment de diagnose manisch depressief gekregen bij het GGZ en slikte Lithium.

Maar de depressie werd niet minder, hij kwam alleen maar meer vast te zitten in zijn hoofd.

Hij wilde wel vooruit maar het ging echt niet.

Na wat zoeken op internet heb ik een paar weken geleden

contact met Brenda opgenomen om een afspraak voor hem te maken. De volgende dag kon hij al terecht bij Brenda en met direct resultaat, echt ongelofelijk.........Lees hier de hele recensie"

M.

Huizen

Zware Hersenschudding

Brenda kende ik van de Light Spirit Beurs en had een goede

magie om haar heen hangen. Dus toen ik van vakantie terugkwam met een zware hersenschudding ging ik mezelf afvragen wie behalve twee anderen mij zou kunnen

helpen. Een huisarts heb ik niet want daar geloof ik als therapeut niet meer in tenzij ik mijn been breek en ook de acupunctuur viel af, maar Brenda verscheen

voor mijn geestesoog. Ook al is het ruim een uur rijden zonder file, ik maakte afspraken met haar...... Lees hier de hele recensie"

Liefs Pauline

Uit Apeldoorn

Gebruik van Magnesium Bad vlokken en Olie

Beste Brenda,

Op de Gezondheidsbeurs heb ik vrijdag een kleine Valentijns verpakking magnesiumvlokken bij jou gekocht.

Ik ben er zeer tevreden over en merk meteen al resultaat en ik vraag mij af of ik nog gebruik mag maken van een grootverpakking?

Met vriendelijke groet, M.v.W.

Uit Alphen aan de Rijn

Magnesium Gebruik voor Vermoeide Zware Benen

Hallo Brenda, ik wil jou heel erg bedanken dat sinds ik die magnesium bad heb en met de combinatie van Magnesium Olie op mijn benen, dat ik gewoon helemaal geen vermoeide benen meer heb. Daar heb ik zolang mee gelopen met vermoeide benen........Lees hier de hele recensie

Emmy

Uit Vlijmen


Overprikkeling en Oorsuizen na Herseninfarct

Overprikkeling en Regenesis.

Ik ben gehuwd (heel gelukkig) en ben in 2020, 60 geworden. We hebben 3 volwassen kinderen. Mijn lieve vrouw is altijd een grote steun geweest in deze vervelende periode.

Rond mijn 50e levensjaar kreeg ik een herseninfarct door een 100% dichte halsslagader. Dit kwam door aderverkalking. Door revalidatie kon ik weer normaal functioneren.

Het enige probleem wat.........Lees hier de hele recensie.

Frans uit Soest