Natuurgeneeskundige praktijk Kampanula

Een natuurlijke ondersteuning ter verbetering van het welzijn van de mens.

Een natuurlijke ondersteuning ter verbetering van het welzijn van de mens.


Nekzenuwpijn en Artrose in Grote Teen

Omdat ik zelf anderhalf jaar gekweld werd door mega nekzenuw-en hoofdpijnen en er bij de reguliere gezondheidszorg en zoveel onderzoeken

niet meer uit kwam of min of meer ben weggestuurd, omdat ze niets meer voor mij konden doen,

ben ik zomaar naar een Open Dag in Heart to Heart te Huizen gegaan.

Daar zag ik dat ze Regenesis Healing gaven.

Ik was zo wanhopig door pijn dat ik daar naar binnen ben gegaan en een proefbehandeling kreeg van een ontzettend lieve vrouw Joan.

En ja hoor, ze had mij maar vijf minuten behandeld en ik had al even geen nekpijn meer, 2uur lang heeft het geduurd dat ik even van de pijn verlost was.

Ik heb haar telefoonnummer gekregen en heb haar meteen gebeld en een afspraak gemaakt

Na 10 behandelingen dankzij Joan ben ik van mijn nekpijn en onderrug pijn af, ik kan langer staan zonder rugpijn te krijgen,

ook droeg ik steunzolen voor de artrose in mijn grote teen en had heel veel pijn en kon daardoor niet meer lang wandelen,

dat is ook minder en ik kan weer uren wandelen zonder steunzolen doordat ik anders op mijn voeten ben gaan staan en mijn houding veranderd is.

Daar ben ik Joan ontzettend dankbaar voor.

Dankzij haar enthousiasme ben ik toen ook de opleiding gaan volgen en heb het roer drastisch omgegooid. En mijn opleiding afgesloten als Natuurgeneeskundig Therapeute en een eigen praktijk geopend .

Door de liefde en wijsheid van Joan heb ik nu bereikt wat ik al heel lang wilde, door iets voor de medemens te betekenen.

Dank je wel Joan,

Brenda Griek Naarden