Natuurgeneeskundige praktijk Kampanula

Een natuurlijke ondersteuning ter verbetering van het welzijn van de mens.

Een natuurlijke ondersteuning ter verbetering van het welzijn van de mens.


Nekklachten en Moeheid

Aanbeveling van B. voor Brenda.

Brenda, heb ik in september 2013 leren kennen toen ze in de tandartsenpraktijk kwam werken. Ik had meteen een klik met haar en ik vind haar een zorgzame, spontane, gezellige en een hardwerkende tandartsassistente. Ze is zeer intelligent en pakt alles zeer snel op wat ze ziet en leert, ze is een snelle leerling, leergierig. Maar toch niet happy in haar werk. We leerden elkaar kennen en ze vertelde met hart en ziel over haar opleiding en dat ze bezig is haar eigen Praktijk van Regenesis Healing op te zetten. Dat merkte ik bij haar op dat ze dat liever deed dan hier werken. Ik werd nieuwsgierig wat Regenesis inhoud en wat ze deed.

Ik heb een afspraak gemaakt en tot verbazing zag ik een hele ander Brenda, zo zelfverzekerd, liefdevol, relaxed en zorgzaam.

Ik zei ook na de eerste behandeling, dit is echt wat voor jou en jij moet er volledig voor gaan, dit is jouw ding en dat moet je door niets en niemand af laten pakken.

De behandelingen die ze geeft, gaan zo professioneel en rustig ze geeft goede adviezen en voelt heel goed aan waar ik mee zit of er iets is. Ik voel met heerlijk bij haar behandelingen en vertrouw haar blindelings wat ze met me doet.

Buiten de behandelingen om is Brenda ook nog eens heel gastvrij en kan ik alles krijgen wat me hartje begeert, soms kwam ik meteen uit met werk en kon ik hapje mee eten.

Ze denkt overal aan en wil dat ik ook tijdens behandeling niets te kort kom.

Ik ben zeer tevreden over Brenda en heb wel degelijk resultaat van de behandelingen. Ik wil voorlopig nog door haar behandeld worden.

Ik ben ook zeer onder indruk wat Regenesis met me doet en raad het iedereen aan!

Met vriendelijke Groet,

B. uit Amsterdam.