Wie ben ik ?


Even Voorstellen........

Mijn naam is Brenda Gast ik ben geboren in 1966 te Naarden. Ik ben getrouwd en woonachtig in Naarden.

Na 29 jaar gewerkt te hebben bij diverse bedrijven in commerciële functies, heb ik het roer om gegooid en wilde ik graag een dienstverlenende koers gaan varen.

Doordat ik lichamelijke klachten had, heb ik kennis gemaakt met Regenesis Healing Therapie.

Deze therapie heeft mijn hele leven enorm positief veranderd. Door mijn enthousiasme over de Blue-Dot Energie Methode, ben ik de jaaropleiding gaan volgen en ben ik in het bezit van het certificaat van Regenesis Healing Master Practitioner. Met dit certificaat ben ik mijn eigen Praktijk Kampanula gestart waar ik mijn cliënten behandel. Daarbij heb ik de cursus Coaching en Communicatie gevolgd en heb ik nu mijn doel bereikt om in het bezit te zijn van het certificaat als Natuurgeneeskundig Regenesis Healing Therapeut!

Daarnaast blijf ik mij zelf ontwikkelen en ontplooien met diverse workshops.

Naast mijn Praktijk werk ik vanaf 2014 in de Drogisterij de "Natuurlijk" Beter Drogist Bussum, op de Laarderweg 60-62, 1402 BK te Bussum.

Inmiddels ben ik Drogist omdat ik ook mijn diploma Drogist in 2018 heb behaald.

Werken in de Drogisterij is een perfecte combinatie met de Praktijk omdat ik de mensen kan adviseren over alles, zoals vitamines en mineralen, waaronder ik natuurlijk en uiteraard het "Wondermineraal" Magnesium, Magnesium Therapie en Regenesis Healing Therapie kan en mag aanreiken.

Wat ik hiervan zo fijn vind, is dat ik eindelijk datgene heb gevonden waarin ik me helemaal kan vinden. Ik voel me als een vis in het water. Ik ben heel dankbaar dat ik mensen kan helpen.

Mijn Praktijk Kampanula is aan huis en ik doe dit werk met grote passie en heel veel liefde.

Elke keer ben ik weer verbaasd wat het met de cliënten doet, hoe positief ze op de Regenesis Healing behandelingen reageren. Nu zie ik ook in hoe uniek en bijzonder elk mens is. Geen enkel Regenesis Healing behandeling is hetzelfde, ieder mens reageert totaal anders en dat schept bij mij elke keer weer verbazing en verwondering. De meeste mensen knappen er zichtbaar van op en gaan ontspannen en met stralende ogen de deur uit. En dat geeft mij de energie om hiermee met heel veel enthousiasme verder te gaan.

Nieuwsgierig?

U wilt een keer langskomen?

Bel gerust voor een geheel vrijblijvende afspraak.

Mobiel telefoonnummer: 06-27367980.

Ik hoor graag van u en wil u graag van dienst zijn.

Tot ziens in de Praktijk Kampanula!