Natuurgeneeskundige praktijk Kampanula

Een natuurlijke ondersteuning ter verbetering van het welzijn van de mens.

Een natuurlijke ondersteuning ter verbetering van het welzijn van de mens.


Burn-Out

Ervaring bij Brenda.

Door mijn collega kwam ik in aanraking met Regenesis Healing, ik had al zoveel therapie├źn geprobeerd maar kwam geen steek verder. Ik was een beetje radeloos omdat ik al twee jaar met een Burn-out liep. Mijn collega had Brenda aangeraden. Omdat ze er zelf zoveel baat bij had. Ik heb ruim 9 behandelingen gehad en tijdens de behandelingen kwam er veel uit waarom ik zo moe en opbrand was. Tijdens elke behandeling viel er elke keer een stukje last van me af en vielen er weer kwartjes, ik werd steeds bewuster en kreeg inzicht in alles van mijn leven. Ik durfde beslissingen te nemen, begon me steeds meer zelfverzekerder te voelen en geef duidelijker mijn grenzen aan.

Dankzij deze behandelingen ben ik helemaal nieuw en zie ik de zon weer schijnen. Ik blaak van energie. Zo een fijn gevoel dat alle last die ik heb gedragen, ook echt weg is en weg blijft. Inderdaad is mijn rugzak nu lichter geworden en kan ik er weer wat in stoppen en weer veel makkelijker loslaten. Ik pieker minder en ben veel luchtiger geworden. Ook ondanks ik op aanraden van Brenda magnesiumvoetenbadjes gebruik, voel ik me ontspannen en goed.

Mensen ik raad u aan als u net zoals ik er doorheen zat, ga voor een Regenesis Behandeling het haalt alle blokkades weg zowel geestelijk als lichamelijk in samenwerking met Magnesium is dat een hele mooie heling. Dit is een ware investering in jezelf.

Alie uit Amsterdam